sourozenci: vrh G Bistkupstwo

Gamelan ve zprávách

  • 13. 02. 2013
    Velmi smutný 13. únor 2013, kdy nás nečekaně a navždy opouští náš milovaný Gamelan. Žádný jiný pes ho nedokáže nahradit!
  • 06. 01. 2013
    Úžasný úspěch naší mladé Cody v Brně! Na Hanácké výstavě získala ve svých pouze 10 měsících svůj první CAJC, BOJ a také BOB. Gamelan získal poslední potřebná vítězství pro dokončení titulu Český šampion a Čampion ČMKU! Posuzovala paní Fintorová ze Slovenska Fotografie doplníme později
  • 02. 12. 2012
    Ze tří výstav v Nitře si Gamelan dovezl Res CAC, 2x CAC, 2x CACIB, BOS a BOB. Coda se na svých prvních halových výstavách velice dobře uvedla, získala 3x Velmi nadějná, Res BIS puppy a Bis puppy 4-5 v obrovské konkurenci!
  • 04. 11. 2012
    DuoCACIB Praha: Gamelan opět obhájil svá letošní vítězství a získal v sobotu: CAC, CAC ČMKU, CACIB a BOB od rozhodčí paní Holmerové a v neděli CAC od p. Sosonové. Ke splnění Českého šampionátu mu zbývá získat poslední jakýkoliv český CAC během příštího roku.
  • 07. 10. 2012
    Na upršené Národní výstavě v Rybníku, Polsko: Gamelan V1, CWC, Nejlepší pes, BOB, Hanaczka V1, CWC. Rozhodčí paní Malgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska, Polsko
  • 25. 09. 2012
    Přišel nám potvrzený diplom Klubového šampiona pro Gamelana. Nyní je již 8násobný šampion!
  • 08. 09. 2012
    Mladá Boleslav, Klubová výstava KCHaPB - Gamelan V1,CAC, Klubový vítěz, splnil podmínky Klubového šampionátu, Coda HH - Velmi nadějná 2.
  • 12. 08. 2012
    Duo CACIB Innsbruck, Rakousko, 11.+12.8.2012: Hanaczka 2xV1, 2xCAC, 2xResCACIB! Gamelan V3, V1, CAC, CACIB, BOB!
  • 27. 06. 2012
    Vyhodnocení soutěže TOP barzoj 2011: Gamelan Bistkupstwo TOP-1 pes, Ignat Bistkupstwo TOP-2 pes. Gratulujeme Gamičkovi a na Pipinka s láskou vzpomínáme!
  • 09. 06. 2012
    V krásném prostředí náměšťského zámku se konala Oblastní výstava psů za velké účasti barzojů z našeho chovu. Bohužel celou výstavu

Gamelan Bistkupstwo

Gamelan Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
In loving memory... C.I.B., TOP-1 barzoj pes CZ 2011,TOP-2 barzoj pes 2012 in memory,Český Champion, Champion ČMKU, Klubový šampion KCHaPB, Grand champion Slovenska,Champion Slovenska, Polska, Chorvatska,Maďarský Champion,Junior champion Polska, BOG1, Multi BOB, 3x BOG4, Výborný ze Světové výstavy 2009, 2x Qualification for CRUFT´S
Gamelan Bistkupstwo
Matka: Borscana Wolverine
Otec: Velikij Bonapart iz Razdolia
více o původu
Datum narození: 18.11.2008
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Bistkupstwo
Hned, když se narodil, věděla jsem, že to je ON. Ve věku asi jeden měsíc si ho rezervovali zahraniční zájemci, kteří den před odběrem svoji rezervaci zrušili. A to rozhodlo, nikomu ho nedám, zůstane s námi.

Hned od počátku bylo vidět, že Gami není obyčejný barzoj. Jeho zvláštní chování k ostatním štěňátkům z vrhu, tak i k mladším sourozencům z vrhu H, napovídalo, že to bude nekonfliktní pes. Při štěněcích hrách byl neskutečně opatrný, aby nikomu neublížil a galantní k ostatním. Není bojácný, je jen velmi šetrný k ostatním. Postupně, jak vyrůstal, stával se z něj tlustý medvídek. Každá návštěva, která k nám přijela se podívat na štěňata, obdivovala tohoto plyšáka.

Gamiček postupně rostl a v pěti měsících si prožil i svůj velmi nepěkný úraz, kdy jsme si nebyli jisti, jestli vůbec bude schopen se samostatně pohybovat. Několik týdnů byl téměř ochrnutý na zadní půlku těla. Naštěstí s pomocí našeho veterináře jsme zvládli i toto období a pejsek se mohl v osmi měsících předvést na své první malé výstavě, kde získal krásný posudek od jednatele našeho barzojího klubu a také vybojoval krásné druhé místo v závěrečných soutěžích, BIS-2 dorost.
Během svého prvního roku života zabojoval na polských výstavách a získal Junior šampiona Polska, na jedné výstavě dokonce BOB, kdy porazil i psa a fenu ze třídy šampionů. 
Ve svém druhém roce hned při první možné příležitosti dokončil svůj Slovenský šampionát a týden na to se stal i Polským šampionem.
V necelých třech letech splnil podmínky pro udělení Interšampiona, dokončil Šampiona Slovenska, Chorvatska a lehce splnil i Grand Ch Slovenska.
Začátkem roku 2012 splnil podmínky titulu Maďarský šampion a započal titul Český šampion několika získanými CACy. V září 2012 se stal Klubovým vítězem a Klubovým šampionem KCHaPB.
Byl vyhodnocen jako TOP-1 barzoj pes CZ za rok 2011.
V lednu 2013 v prvním možném termínu na lednové výstavě v Brně dokončil hned dva české šampionáty - Český šampion a nový titul Šampion ČMKU (pravděpodobně jako první český barzoj)

I přes nepřejícnost některých konkurenčních chovatelů věříme, že Gami bude velkým přínosem pro naši CHS.

7.10.2012, Ludmila Zapletalová

20.dubna 2010: Gami byl přeregistrován jako chovný pes.

13.3.2013:K našemu velkému zármutku nás náš milovaný Gami 13. února 2013 navždy opouští...navždy zůstaneš v našich srdcích!