sourozenci: vrh I Bistkupstwo

Ignat ve zprávách

  • 27. 06. 2012
    Vyhodnocení soutěže TOP barzoj 2011: Gamelan Bistkupstwo TOP-1 pes, Ignat Bistkupstwo TOP-2 pes. Gratulujeme Gamičkovi a na Pipinka s láskou vzpomínáme!
  • 29. 12. 2011
    Letošní vánoční svátky pro nás byly velmi smutné, protože nás velmi nečekaně a náhle opustil náš Pipinek.
  • 04. 12. 2011
    Gratulujeme Pipinkovi k dokončení Polského šampionátu!
  • 24. 07. 2011
    Na výstavě ve Velké Idě získal náš Pipin (Ignat) Ex1, CAC a Res CACIB. Gamelan získal CAC, CACIB a dokončil Grand championa SK. Gratulujeme!
  • 10. 07. 2011
    Krásný víkend jsme strávili s Gamelanem, Ignatem, Framusem Five a jeho synem Bishopem na hradě Šternberk, kde jsme vystoupili v programu Královští psi
  • 30. 04. 2011
    Na MVP v Opole získala Hanaczka svůj poslední CWC potřebný k dokončení Polského championátu, Ignat-Pipin získal v mezitřídě CWC a CACIB a

Ignat Bistkupstwo

Ignat Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
Polish champion, Junior champion CZ, 4x CAC SK, 2x CAC CZ, 2x CWC PL, CACIB, 2x Res CACIB, 3x Junior BOB, Junior BIS-2, Qualification for CRUFT´S. Chovný pes.
Ignat Bistkupstwo
Matka: Eccellenza Bistkupstwo
Otec: Sanhawke Velimir
více o původu
Datum narození: 20.10.2009
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Bistkupstwo
Píše se rok 2010 a my Vám představujeme nový přírůstek na našem dvoře. 
Syn naší Eccellenzy a krasavce Sanhawke Velimira - IGNAT Bistkupstwo, alias Pipin. 
Proč právě Ignat a ne někdo jiný? No, jak se nám již v minulosti několikrát přihodilo, pes si vybral nás a to nesmlouvavě. Jeho absolutně oddaná povaha tomu jistěže v mnohém velmi pomohla. No a skutečnost, že je to zlaťák v duchu Avara a jeho syna Episcopala, tomu dodala jen tu potřebnou váhu při našem dřívějším váhání.
Přezdívka Pipin je víc jak výstižná. On prostě takový je. Jistěže lze použít přezdívku krapet přiléhavější, třeba Hodný až za roh či Dobrák od kosti, ale to je příliš dlouhé a tak už Pipin zůstane Pipinem.
Určitě  mnozí  z Vás znají franského šlechtice Pipina, což nakonec jako přezdívka pro našeho představitele ušlechtilé rasy barzoje je také na místě. Avar Bistkupstwo  se svými mnoha tituly jistě šlechtic byl, tak proč by jeho vnuk Ignat Bistkupstwo - Pipin nemohl jít v jeho šlépějích.
Na své první výstavě Speciální výstavě chrtů ve Slatiňanech získal od rozhodčích ze Skandinávie ve třídě mladých svůj první CAJC a Junior BOB a zabodoval i v závěrečných soutěžích, kde obsadil druhé místo Junior BIS-2. 
V únoru 2011 Pipinek dokončil svůj první šampionát a stal se Junior championem CZ. Od dubna začal účinkovat také na polských výstavách a hned na první zabodoval a získal svůj první CWC a CACIB v konkurenci. Sbírá své první CACy také na Slovensku a v Česku. Je také držitelem titulu 2x Res CACIB ze Slovenska a CACIB z Polska.
4.12.2011 - Bohužel osud našemu Pipinkovi nepřál tak, jak by si zasloužil. 
Pár dnů po dokončení polského šampionátu nás Pipinek navždy opouští. Nikdy na něj nezapomeneme!