sourozenci: vrh T Bistkupstwo

Toyen ve zprávách

  • 20. 07. 2024
    Coursing Křeč: Stáňa společně se svou sestrou Toyen předvedly vynikající výkon a získaly: Tacca 1. místo, CACT, BOB. Toyen 2. místo Res CACT, Gina 5. místo z 8 barzojů-mix na startu. Moc gratulujeme!
  • 05. 07. 2024
    Speciální výstava chrtů v krásném prostředí golfového resortu u Konopiště: Ulf - V1, CAJC,VSV-J, BOJ. Undina -V1/4, CAJC,VSV-J. Toyen V2/4. Umnitsa a Solověnka VD 3. Všem gratulujeme!
  • 23. 06. 2024
    MVP Brno - hezká výstava s klidným průběhem. Undina poprve v hale a poprve jako nejmladší ve třídě mladých - Výborná 3, Toyen ve třídě otevřené V1/3, CAC a Res CACIB a po delší době jsme potkali našeho pejska Papavera - ve třídě otevřené získal známku Výborná 3 od rozhodčí A. Lubaszka (PL). Gratulujeme!
  • 16. 06. 2024
    Oblastní výstava v Náměšti na Hané -zúčastnili jsme se výstavy v našem bydlišti s výsledky: Undina - Velmi nadějná 1, Quillaia - Výborná 1, Vítěz třídy, Toyen - Výborná 1, Vítěz třídy, Oblastní vítěz. Rozhodčí - paní Lenka Frnčová.
  • 08. 05. 2024
    Klubová výstava KCHAPB - první výstava naší Dory (Undina), která paní rozhodčí Jílkovou velmi zaujala a dostala Velmi nadějnou 1 a Nejlepší dorost. Toyen V2, Rabear V3 a Sirael CAC, kterým dokončila CH CZ! Všem gratulujeme!
  • 31. 03. 2024
    Mistrovství Moravy v Brně: Naše holčičky běžely moc hezky a se zlepšující tendencí. Toyen obsadila krásné 2. místo s Res CACT, Tangara byla 4., Sirael se posunula na 6. místo a i Gina vzadu zaznamenala zlepšení a skončila na 9. místě :) Všem gratulujeme a děkujeme za příjemně strávený den.
  • 16. 03. 2024
    V sobotu jsme se zúčastnili s našimi závodnicemi prvního českého coursingu. Tacca potvrdila, že se s ní musí počítat a obsadila krásné třetí místo. Toyen byla 6. a hned za ní se ztrátou 1 bodu Tangara. Gina obsadila 10. místo a Sirael 11. místo.
  • 02. 03. 2024
    Mistrovství v coursingu v Adamově (SK): na tomto prvním letošním závodě měla premiéru naše děvčata z vrhu T a vedla si více než dobře! Tacca 1. místo,CACT, Mistr SK, BOS, Tangara 4.místo, Res CACIL, Toyen 6. místo. Gina se umístila na 10. a Sirael na 13. místě. 15 fen na startu. Gratulujeme!
  • 18. 02. 2024
    Trio CACIB v Nitře (SK). Na této třídenní výstavě nás reprzentovali tři zástupci z vrhu T. Toyen získala CAC a 2x Res CAC, Tacca Res CAC a Thereus na své první výstavě CAC.
  • 09. 12. 2023
    Přidali jsme pár fotek z tréninku, na kterém byly Gina, Tiga a její dcery Toyen, Tacca a Tangara

Toyen Bistkupstwo

Toyen Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
C.I.B.-J, Polský Junior champion, coursingová licence CACIL
Toyen Bistkupstwo
Matka: Ortiga Bistkupstwo
Otec: Del sol Sirius Black Coburn WNS
více o původu
Datum narození: 14.5.2022
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Bistkupstwo
Náš poslední přírůstek fenka Toyen Bistkupstwo. V netradiční černé barvě, ale tradičně doufáme v coursingovou kariéru této dcery naší Ortigy a Blackieho. Oba rodiče jsou se skvělou závodní kariérou.
Zkusili jsme první výstavy v Polsku s cílem dosáhnout titul Junior champion Polska. Na obou výstavách si Toyen vedla více než dobře, tak jsme přihlásili nejbližší mezinárodní výstavu v Polsku. Cesta do Rzesowa byla velmi dlouhá, ale vyplatila se, Toyen se krásně předvedla a získala poslední potřebný titul na Junior championa a navíc nový titul CACIB-junior a nominaci na CRUFTS.
Výstavní kariéra mladé Toyen pokračuje jak na Slovensku, tak i v ČR. Na Slovensku, poprve vystavovaná v mezitřídě obdržela svůj první CAC a Res CACIB a v Olomouci na mezinárodní výstavě získala svůj druhý CACIB-Junior a třetí vítězství potřebné k získání titulu Mezinárodní šampion krásy mladých (C.I.B.-J) získala v říjnu v Bratislavě. 
Ve věku 18 měsíců byla Toyen přiznána coursingová licence CACIL, těšíme se na závody v příštím roce.
24.11.2023