sourozenci: vrh T Bistkupstwo

Tacca ve zprávách

  • 20. 07. 2024
    Coursing Křeč: Stáňa společně se svou sestrou Toyen předvedly vynikající výkon a získaly: Tacca 1. místo, CACT, BOB. Toyen 2. místo Res CACT, Gina 5. místo z 8 barzojů-mix na startu. Moc gratulujeme!
  • 17. 03. 2024
    V neděli jsme se vydali se Stáňou (Tacca Bistkupstwo) na výstavu do Brna, kde nás mile překvapila a obdržela V1 a CAC. Také Sirael zabodovala, porazila své 3 soupeřky a odvezla si domů již třetí český CAC. Majitelkám moc gratulujeme.
  • 16. 03. 2024
    V sobotu jsme se zúčastnili s našimi závodnicemi prvního českého coursingu. Tacca potvrdila, že se s ní musí počítat a obsadila krásné třetí místo. Toyen byla 6. a hned za ní se ztrátou 1 bodu Tangara. Gina obsadila 10. místo a Sirael 11. místo.
  • 02. 03. 2024
    Mistrovství v coursingu v Adamově (SK): na tomto prvním letošním závodě měla premiéru naše děvčata z vrhu T a vedla si více než dobře! Tacca 1. místo,CACT, Mistr SK, BOS, Tangara 4.místo, Res CACIL, Toyen 6. místo. Gina se umístila na 10. a Sirael na 13. místě. 15 fen na startu. Gratulujeme!
  • 18. 02. 2024
    Trio CACIB v Nitře (SK). Na této třídenní výstavě nás reprzentovali tři zástupci z vrhu T. Toyen získala CAC a 2x Res CAC, Tacca Res CAC a Thereus na své první výstavě CAC.
  • 09. 12. 2023
    Přidali jsme pár fotek z tréninku, na kterém byly Gina, Tiga a její dcery Toyen, Tacca a Tangara
  • 21. 10. 2023
    Nové coursingové licence pro slečny z vrhu T: Tangara splnila podmínky před měsícem, Toyen uzavřela licenci sóloběhem tento týden a Tacca rozpočala licenční běhy párovým během s Ginou.
  • 07. 08. 2022
    Dnes odjela Tangara do nové rodiny a my pro Vás máme v nabídce poslední volnou fenečku Tacca, které říkáme Stáňa. Má speciální šedo-bílou barvu a je připravena se všemi očkováními pro nové majitele.

Tacca Bistkupstwo

Tacca Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
Tacca Bistkupstwo
Matka: Ortiga Bistkupstwo
Otec: Del sol Sirius Black Coburn WNS
více o původu
Datum narození: 14.5.2022
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel:
Tacca "Stáňa" je velmi aktivní holka ze sportovního vrhu T. Již od počátku jsme věděli, že bude velmi vhodná na coursing a naštěstí její majitelé Vendula a Luboš byli ochotni to zkusit, i když s tímto sportem neměli žádné zkušenosti. Hned na prvním závodě ve slovenském Adamově 2.3.2024 Stáňa v obrovské konkurenci 15 fen stanula na prvním místě s titulem CACT, Mistr SK, FCI Open class winner a BOS, bohužel v té době ještě neměla splněny podmínky dvou výstav, takže jí o vlásek unikl CACIL. Okamžitě jsme sjednali nápravu, zorganizovali dvě výstavy a nechali přepsat licenci  Open na CACIL, aby v příštích mezinárodních závodech mohla o CACIL soutěžit. Na závodech se vždy umisťuje na předních místech, zatím poslední závod 20.7.2024 v Křeči byl pro ni velmi úspěšný, kdy z 8 barzojů na startu se umístila jako první, CACT a BOB, těsně před její sestrou Toyen.
Doufáme v její další sportovní a případně i výstavní úspěchy a majitelům gratulujeme!
23.7.2024