vrhy

štěňata

Coda Highlands Heart ve zprávách

  • 24. 10. 2014
    Velký úspěch na velké výstavě! Evropská výstava psů v Brně - Hanaczka Bistkupstwo V1, CAC, nový Český šampion! Coda Highlands Heart - V1, CAC, Res CACIB ze 6 fen ve třídě šampionů! "Wolfi" Borscana Wolverine - V1, Nejlepší veterán, Evropský vítěz veteránů 2014!! Krásné zakončení naší letošní výstavní sezony...
  • 02. 06. 2014
    Výstavní víkend na Slovensku: Coda si přivezla ze tří výstav tyto tituly: 3x CAC, Víťaz Slovenska, Res CACIB, CACIB, BOB, BOS, kvalifikace na Crufts, nový Slovenský šampion krásy! Gratulujeme a děkujeme chovatelce Cody Šárce za pomoc a podporu!
  • 05. 01. 2014
    Úspěšný začátek letošní výstavní sezóny: Národní výstava Brno: naše Coda Highlands Heart získala ve svých 22 měsících V1, CAC, CAC ČMKU, Národní vítěz, BOB a Res-BIG! Gratulujeme!
  • 27. 10. 2013
    Na dvoudenní DUO CACIB Bratislava získala naše Coda V1, CAC, Res CACIB a druhý den V2
  • 08. 09. 2013
    Národní výstava Brno: COda Highlands Heart - Výborná 1, CAC, rozhodčí Vlastislav Vojtek, SK. Je to již druhý český CAC pro Codičku, gratulujeme!
  • 18. 07. 2013
    Naše Coda byla uchovněna
  • 30. 06. 2013
    Novinky z Intercanis Brno: Coda, poprve vystavována v dospělé třídě, získala V1, CAC, CAC ČMKU a svůj první CACIB! Posuzovala paní Iveta Vojteková ze Slovenska.
  • 01. 06. 2013
    Speciální výstava chrtů v Náměšti n/O: Naše Coda Highlands Heart porazila 6 fen ze třídy mladých, získala tituly CAJC a BOJ a splnila podmínky pro udělení titulu Junior Ch CZ. Rozhodčí György Tesics, HU
  • 19. 05. 2013
    Světová výstava v Budapešti: po dvou předchozích úspěšných světovkách opět úspěch, tentokrát ve třídě mladých fen, kdy naše Coda Highlands Heart získala známku Výborná4 z 18 přítomných mladých fen. Její polobratr Bishop známku výborná ve tř. šampionů. Oběma gratulujeme!
  • 03. 02. 2013
    Ze dvou výstav v Brně si Coda dovezla dvakrát známku Výborná 2, kterou získala ve velké konkurenci mladých fen

Coda Highlands Heart

Coda Highlands Heart je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
C.I.B., Český Grand Champion,Champion ČMKU, Slovenský Champion, Polský Champion,Český Champion, Slovenský a Český Junior Champion, Res BIS puppy, Res-BIG, Národní vítěz. Excellent 4 na Světové výstavě 2013, chovná fena
Coda Highlands Heart
Matka: Feria Fleszy Polot
Otec: Baikal Cirhan av Adelrose
více o původu
Datum narození: 3.3.2012
Chovatel: Šárka Doležalová
Majitel: Bistkupstwo
Coda je naše nová posila smečky z chovatelské stanice Highlands Heart. Její matka je velmi úspěšná fena se světovým vítězem v rodokmenu a otec impozantní pes z Norska.
Coda je naše "malé" zlatíčko. Nejdříve jsme měli obavy, že ji vystavování nebude bavit, při prvních pokusech doma to nedopadlo vždy nejlépe...Nicméně již na její první malé výstavě se ukázalo, že výstavní prostředí miluje. První pokusy ve třídě dorostu dopadly více než výborně, vždy byla ohodnocena známkou Velmi nadějná, na klubové výstavě na Slovensku získala dokonce BIS-2 dorost od přísné dánské rozhodčí Lotte Jorgensen a na MVP v Nitře získala BIS4-5 Junior. 
Na své první výstavě ve třídě mladých dokonce zabodovala nejvíc a v 10 měsících obdržela od slovenské rozhodčí paní Fintorové nejen první CAJC, ale i BOJ (nejlepší junior) a v konkurenci dospělých jedinců i BOB! 
Ve velmi krátké době splnila podmínky pro  tituly Slovenský a Český Junior šampion a hned začala sbírat tituly i na dospělé šampionáty v Polsku, Česku a na Slovensku. Coda dosahuje výborných výsledků i v obrovské konkurenci, kdy na Světové výstavě psů v Budapešti obsadila krásné 4. místo z 18 přítomných fen ve třídě mladých! Na české speciální výstavě chrtů v Náměšti nad Oslavou vyběhala první místo a CAJC z osmi mladých feneček a na klubové výstavě v Bratislavě první místo a CAC z 5 přítomných fen.
Během dvou a půl let sokončila spoustu šampionových titulů a prezentovala nás výborně i na světové výstavě v Budapešti. Coda je C.I.B., Český Grand Champion,Champion ČMKU, Slovenský Champion, Polský Champion,Český Champion, Slovenský a Český Junior Champion, Res BIS puppy, Res-BIG, Národní vítěz. Excellent 4 na Světové výstavě 2013 a TOP2 barzoj CZ 2014.
Coda má velmi přátelskou povahu jak k lidem, tak i k cizím psům a doma se ujala role vychovatelky našeho malého Nordica, kterého jsme si přivezli, když bylo Codě 1,5 roku. Stala se z nich nerozlučná dvojice a Coda je velmi trpělivá při hrách s tímto malým zlobidlem.
V červenci  roku 2015 se Codě narodilo 9 štěňátek. Jejich otcem se stal Ch Altaj nova Fanfara, syn našeho Avara Bistkupstwo.
22.8.2013
Na konci roku 2016 nás Codička opustila...