sourozenci: vrh L Bistkupstwo

Lesněnka ve zprávách

  • 04. 03. 2019
    Nový šampionát, tentokrát pro Lesněnku Bistkupstwo, která obdržela diplom Český coursing šampion! Velké gratulace putují k majitelům Lejky Ivošovi a Magdě!
  • 13. 10. 2018
    Central European lure coursing derby, Salaš Pastierska, SK: Skvělé zakončení coursingové sezony 2018: Naše Lovka Bistkupstwo vyběhala první místo, CACT a CACIL na coursingu s účastí 9 barzojů. Současně získala první místo v běžeckém seriálu V4 CUP! Její sestra Lesněnka se ve V4 umístila na krásném druhém místě. Gratulujeme!
  • 27. 08. 2018
    K9 Cup Potštejn: Děvčata z Bistkupstwa opět potvrdila svoje běhací kvality a na závodě se umístila na prvním místě a CACT Lesněnka a na druhém, Res CACT Lovka. Gratulujeme majitelům Lejky Magdě a Ivošovi!
  • 01. 04. 2018
    Excelentní výkon naší Lovky na mezinárodním coursingu v Brně! Získali jsme první místo, CACT, CACIL, Mistr Moravy 2018 a titul nejvyšší Best in field! K tomu úžasnou pochvalu od maďarského rozhodčího Tamase Paganyho , který nešetřil slovy chvály a předal nám jeho speciální cenu. Lesněnka získala druhé místo a tituly Res CACT a Res CACIL. Na startu bylo 8 barzojů. Oběma vítězkám gratulujeme!
  • 18. 06. 2017
    Sanatorium Klimkovice - Centrum pro výcvik psů Alfa. Lesněnka Bistkupstwo a Magdalena Ančincová úspěšně složily zkoušky z canisterapie. Je to po Lóbancovi a Freye Bistkupstwo už třetí barzoj z naší chovatelské stanice, který tyto těžké zkoušky složil. Děkujeme Magdě a Ivošovi za péči o Lesněnku a výbornou prezentaci našeho chovu!
  • 28. 05. 2017
    Summer wind cup Blatiny: na CACTovém coursingu tři naše závodnice obsadily tři první místa. Křídlovka byla třetí, Lesněnka druhá, Res CACT a Lovka opět potvrdila své běhací kvality a získala první misto, CACT a titul Mistr Moravy 2017
  • 07. 05. 2017
    Gold Rabbit Trophy, Kladruby-Kolesa: Na CACILovém závodě v silném obsazení vyběhala Lovka krásné druhé místo, Res CACT a Res CACIL. Na šestém místě byla Lidunka, na sedmém Křídlovka a devátá se umístila Lesněnka. Celkem běželo 10 fen
  • 01. 04. 2017
    Mezinárodní coursing v Partyzánskem, Slovensko: Ze sedmi fen na startu naše Lovka vyběhala 2. místo, CACIL, Res CACT a její sestra Lesněnka 3. místo Res CACIL. Také Robi (Mr.Plant) měl možnost proběhnout se v tréninkovém běhu a vedl si více než dobře.
  • 12. 03. 2017
    CACT coursing Mazaný zajíc v Brně: Lovka 1.místo CACT, Lesněnka 2.místo Res CACT, Křídlovka 4. místo a Jelizaveta 7.místo z deseti běžících barzojů. Všem gratulujeme!
  • 05. 02. 2017
    Duo CACIB Brno - neděle: Lovku ve třídě pracovní ocenila dánská rozhodčí Lotte Jorgensen známkou V1, CAC a Lovka se tímto stala Českým šampionem! Robi získal v mezitřídě svůj druhý český CAC a Lesněnka Výborná 3 ze šesti fen ve třídě otevřené.

Lesněnka Bistkupstwo

Lesněnka Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
Český coursing šampion
Lesněnka Bistkupstwo
Matka: Hanaczka Bistkupstwo
Otec: Rusich Baskak
více o původu
Datum narození: 31.12.2013
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Magdalena Ančincová, CZ
Nechme o Lesněnce promluvit její majitele:
Lesněnka "Leja" Bistkupstwo byla od narození lovec každým coulem. Nic neušlo její pozornosti, a když už nebylo v dohledu nic, co by se dalo lovit, nepohrdla ocasem naší druhé barzojky. Netrpělivě jsme čekali, až dospěje do vhodného věku a vyrazili na první coursingový trénink, kde již při prvním běhu dokázala, že byla BORN FOR RUN. V ten okamžik se také pomalu, ale jistě začal měnit život nejen Lejce, ale i nám, hrdým majitelům. Usnesli jsme se, že výstavy jsou nuda s nepřátelskou atmosférou a vyrazili společně s Lovkou, Liduškou a Vojtou Zapletalovými na první licenční běhy. Naše holky předvedly vynikající běhy, které byly mnohem lepší, než ty závodní...
Do závodění jsme se pustili ihned po vystavení licence nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Polsku a Maďarsku. Nemá smysl počítat najeté kilometry, protože Lejčina radost z běhání je nevyčerpatelná. Skvělá umístění jsou jen fantastickým bonusem pro nás dvounohé, protože jsem si jistá, že Leja už ihned po závodu přemýšlí nad killováním další návnady. Coursing nám přináší nejen vyžití pro psy, ale také poznání nových míst a zejména bezva lidí.

Lesněnka během své první závodní sezóny získala následující ocenění:
titul Res. CACT - 4x
titul Res. CACIL - 3x
titul CACT - 3x
titul CACIL - 2x
Na Evropském coursingovém šampionátu na Slovensku se umístila na 10. místě ze 44 startujících fen z celé Evropy!
Zároveň se stala Mistrem Moravy, v ročním evropském coursingovém seriálu TOP TEN CUP získala fantastické 5. místo a poháru V4 skončila dokonce na 2. místě!

Za to patří velký dík našim blízkým přátelům Lídě a Vojtovi, se kterými jsme od chvíle, kdy jsme si naši Lejušku odvezli domů, zažili mnoho společných nejen coursingových víkendů. Už teď se těšíme na závodní sezónu 2017!
Magda a Ivo Ančincovi