sourozenci: vrh Q Bistkupstwo

Quadriga ve zprávách

  • 15. 05. 2022
    Gratulujeme rodině Kuczyński, jejichž Quadriga Bistkupstwo dokončila titul Polský šampion! Také její společnice, Lidunka Bistkupstwo získala svůj nový diplom, protože se stala Veterán šampionem Polska. Posíláme blahopřání majitelům do Polska!
  • 13. 11. 2021
    Poznaň (PL) - blahopřejeme naší Quadrize Bistkupstwo, která na mezinárodní výstavě získala ocenění výborná 1, CWC, CACIB a nominaci na Crufts 2022! Riga byla naposledy vystavována v mezitřídě, protože 4 dny po výstavě oslavila 2. narozeniny. Gratulujeme majitelům Rafalovi a Anně! Rozhodčí Zdenka Jílková, CZ
  • 08. 12. 2020
    Další potvrzený šampionát, tentokrát pro mladou Quadrigu Bistkupstwo, která se stala Jun Ch Polska. Gratulujeme Kuczyňským a děkujeme za skvělou prezentaci našeho chovu.
  • 26. 09. 2020
    Polská klubová výstava Swiebodzice: Další šampion do sbírky, tentokrát pro Ongu Bistkupstwo! Na klubové výstavě v Polsku dostal od rozhodčí Hanny Wozna-Gill titul V1, CWC a nominaci na Best coat a dokončil Polského šampiona. Moc gratulujeme! Jeho máma Lovka v pracovní třídě vyběhala CWC a Nejlepší pes třídy pracovní. Malá sestra Quadriga získala Junior winner.

Quadriga Bistkupstwo

Quadriga Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
Champion Polska, Junior champion Polska
Quadriga Bistkupstwo
Matka: Lovka Bistkupstwo
Otec: Estet Classic Valentin SG
více o původu
Datum narození: 17.11.2019
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Poland