sourozenci: vrh F Bistkupstwo

Framus Five ve zprávách

  • 12. 05. 2012
    Další úspěšná výstava pro odchovy z Bistkupstwa. Na speciální výstavu se přihlásilo nevídané množství barzojů z toho důvodu, že p
  • 05. 05. 2012
    Velké gratulace Framusovi Five k excelentnímu výsledku na MVP Praha! Framus získal CAC a stal se českým Grandšampionem a CACIB, kterým dokončil titul Mezinárodního šampiona krásy C.I.B. Navíc byl nominován na CRUFTS.
  • 25. 02. 2012
    Super novinky z Rakouska! CACIB Graz 25.2.2012 Hapunka Bistkupstwo získala CAC, CACIB, BOB, BIG-4 a stala se novým Rakouským šampionem! Framus Five CAC a Res CACIB. Oběma našim zástupcům srdečně gratulujeme!
  • 25. 01. 2012
    Výsledky TOP barzoj CZ 2010, kde na celkovém prvním místě se umístil náš Framus Five, na 6. místě ve psech Gamelan a na 7.z fen naše Wolfi
  • 01. 01. 2012
    Ch Framus Five Bistkupstwo byl vyhodnocen jako TOP-1 barzoj CZ za rok 2010. Gratulujeme Šárce i Framíkovi a děkujeme za pěknou prezentaci našeho psa!
  • 07. 05. 2011
    Náš Framus Five se stal otcem! V CHS Wicari se mu narodili 3 pejsci a 2 fenky. Gratulujeme!

Framus Five Bistkupstwo

Framus Five Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
Český TOP-1 barzoj 2010,C.I.B. (Interšampion), Český Grand šampion, Slovenský Grand šampion, Český šampion, Slovenský šampion, Polský šampion, Klubový šampion KCHaPB, Central East European winner, OKWZR Trophy winner, Výborný World dog show 2009, 5xBOB, 4xCACIB, BIG-1, Res CACIB
Framus Five Bistkupstwo
Matka: Apurva Bistkupstwo
Otec: Velikij Bonapart iz Razdolia
více o původu
Datum narození: 9.8.2007
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Šárka Doležalová
http://www.highlandsheart.cz/
Fram je nejúspěšnějším barzojem z našeho vrhu F. Svůj první "dospělý" český šampionát dokončil v nejkratším možném termínu ve věku 1 rok a 9 měsíců a během krátké doby se stal také Polským, Slovenským a klubovým šampionem Klubu chovatelů a přátel barzojů.  
Začátkem roku 2011 ve svých necelých 3,5 letech dokončil titul Grand champion Slovenska a byl vyhodnocen jako nejlepší český barzoj za rok 2010 - TOP-1.
Během dalšího roku splnil podmínky pro udělení mezinárodního šampiona krásy (C.I.B.) a českého Grand šampiona.
Framus je otcem vrhu B - Highlands Heart a C Wicari

Z výstavních posudků / Ludmila Fintorová (SK):
15měsíční velmi dobře vyvinutý pes, výborná samčí hlava, výborný a zdravý silný chrup, vynikající kosti a substance, výborně vyklenutá žebra, harmonické zaúhlení, velmi dobrá horní linie, vynikající v pohybu, velmi dobrý záběr, na jeho věk velmi dobré osrstění.