sourozenci: vrh F Bistkupstwo

Foxey Lady ve zprávách

  • 08. 06. 2012
    Volná štěňátka v CHS Izironk, matkou je naše Foxey Lady Bistkupstwo, babičkou Světová vítězka Apurva Bistkupstwo.
  • 30. 04. 2012
    Posíláme gratulace do CHS Izironk, kde se naší Foxey Lady Bistkupstwo narodilo 8 krásných štěňátek!

Foxey Lady Bistkupstwo

Foxey Lady Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
3x CAC, CACIB
Foxey Lady Bistkupstwo
Matka: Apurva Bistkupstwo
Otec: Velikij Bonapart iz Razdolia
více o původu
Datum narození: 9.8. 2007
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Izironk / Bistkupstwo
http://izironk.cz/
Foxynka žila 2 roky na Slovensku a z důvodů nemoci paní majitelky jsme jí hledali nový domov, který našla u našich přátel Heleny a Petra v CHS Izironk. 
V původním domově se Foxey dařilo velmi dobře, měla milující rodinu, ale nebyla zvyklá na chůzi na vodítku a na žádnou jinou manipulaci. Proto jsme trochu měli obavy z toho, že noví spolumajitelé s ní plánují výstavy.
Ale obavy nebyly na místě: během necelých tří měsíců se Foxey naučila nejen chodit na vycházky na vodítku, ale i krásně se nechat postavit do výstavního postoje, ukázat zuby cizímu člověku a nádherně běhat v kruhu. Kdo neviděl stav fenky předtím, nepochopí, co to muselo dát práce! Po těchto třech měsících jsme se s ní znovu setkali na Mezinárodní výstavě v Českých Budějovicích 24.4.2010, kde ve velké konkurenci 5 fen ve třídě otevřené získala hned své první vítězství - CAC a v závěrečné soutěži barzojů potvrdila kvality CACIBem (celkem přítomných 14 fen)! Hned na druhý den na Klubové výstavě získala svůj druhý CAC v konkurenci jiných fen. Přesně za týden potvrdila své výsledky na MVP v Praze dalším CACem.
Jsme velmi šťastni nejen za tyto krásné výsledky, ale hlavně, že ona našla svůj milující domov a že tuto lásku oplácí svým majitelům.

Foxey je ve spoluvlastnictví s naší CHS a v novém domově žije společně se svou sestrou Fermatkou a naší Hatchepsut Bistkupstwo.
Nově, od dubna 2011 začíná Foxey zkoušet štěstí i na poli agility.

Z výstavních posudků Foxey:
MVP České Budějovice/Dubravka Reicher (Chorvatsko): 
2,5letá fena,velmi dobré proporce, typická hlava a výraz, velmi dobrý krk a horní linie, dobrý pohyb, správný skus a srst