sourozenci: vrh A Bistkupstwo

vrhy

štěňata

Avar ve zprávách

  • 29. 06. 2014
    Mistrovství Evropy v coursingu 2014, Lavarone, Itálie: Ch Jurajskij Bistkupstwo obsadil krásné 5.místo z 38 běžících psů! Velké gratulace putují do Polska manželům Juszczyk!
  • 07. 05. 2011
    Posíláme gratulace synovi našeho Avara - Altajovi Nova Fanfara k dokončení titulu Český šampion!
  • 11. 10. 2009
    Po stříbrné medaili našeho Avara ze Světové výstavy v Poznani 2006 zlaté vítězství Apurvy v Bratislavě 2009! Když jsme se dozvěděli, ž

Avar Bistkupstwo

Avar Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
Interšampion, Český, Slovenský a Polský šampion, Šampion KPCHB ČR, Slovenský Grand šampion, Slovenský Junior šampion, Res CACIB ze Světové výstavy psů v Poznani 2006
Avar Bistkupstwo
Matka: Polly z Palatinu Moravia
Otec: Avanturin
více o původu
Datum narození: 10.7.2001
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Bistkupstwo
barzoj.php?id=10004
Avar byl první pes z našeho odchovu, který zůstal v naší CHS. Byl velmi úspěšný na výstavách, obzvlášt byl oblíbený u zahraničních rozhodčích, které na posouzení preferujeme. Důkazem jeho kvalit jsou dosažené tituly Interchampion, Grand Champion Slovenska, Champion Český, Polský a Slovenský, Klubový Champion Klubu chovatelů a přátel barzojů ČR, Junior Champion Slovenska a další neméně významná ocenění CACIB, BOB, Národní vítěz, Klubový vítěz a další. Velmi si vážíme také titulu Reserve CACIB ze Světové výstavy psů v Poznani v r. 2006, který Avar získal v obrovské konkurenci barzojů opravdových světových kvalit.

Avar byl spolehlivý krycí pes. Je otcem pěti vrhů v různých chovatelských stanicích. Avar měl úplný chrup, nůžkový skus, správnou stavbu těla, nádhernou bohatou srst a výborný pigment. V neposlední řadě jsem velmi oceňovali jeho přátelskou povahu. Na výstavách byl světovými rozhodčími vyzdvihován jeho plavný a lehký pohyb, který nám dopomohl k mnoha výstavním vítězstvím. Na tomto webu jsou pro vás k dispozici Avarovy výsledky z výstav a spousta fotografií.

Plánovali jsme vystavit Avara na Světové výstavě v Bratislavě 2009 ve třídě veteránů, ale bohužel nás opustil těsně před vstoupením do veteráního věku. 
Vždy na něj budeme vzpomínat v dobrém...
14.4.2010, Ludmila Zapletalová