sourozenci: vrh O Bistkupstwo

Oligarcha ve zprávách

  • 21. 12. 2022
    Do naší fotogalerie jsme přidali fotky z naší dovolené. S Jenkou, Ginou a Tigou jsme ujeli celkem 5 tisíc km a v cíli, na severu Švédska, jsme se potkali s dvěma našimi instagramovými hvězdami Zarwoe a Láskou (Oligarcha a Pikovaja Láska Bistkupstwo).
  • 19. 10. 2022
    Strávili jsme týden v překrásném prostředí švédské divočiny, kdy jsme jeli navštívit naše dvě instagramové hvězdy - Zarwoe a Lásku (Oligarcha a Pikovaja Láska Bistkupstwo). S námi cestovaly tři bílé sestry a vy se brzy můžete těšit na malou fotogalerii s překrásnými fotkami ze švédské krajiny.
  • 04. 08. 2019
    Svenstavik, Švédsko: Oligarcha "Zarwoe" Bistkupstwo válcuje švédské výstavy! Do své sbírky si pořídil Ex1, SW CAC, Nordic certificate, BOB a BIG-1! Rozhodčí Barbara Ruth Smith (SWE) a Erin Brown z Austrálie. Děkujeme za dobrou prezentaci našeho chovu a gratulujeme majitelům Lykke a Orestovi ke skvělému výsledku!
  • 27. 07. 2019
    Náš švédský chlapec Zarwoe (Oligarcha Bistkupstwo) měl švédskou premiéru na prestižní výstavě Borzoi Ringen s výbornými výsledky V1, Certifikát kvality a BIM Unghund. Posuzovala paní Maja Cosic, chovatelka barzojů z Chorvatska. Gratulujeme majitelům Lykke a Orestovi!
  • 02. 02. 2019
    Duo CACIB Brno: Krásné výsledky našeho týmu z nedělní výstavy. Paní rozhodčí z Portugalska Veiga Marion Gabriela zadala Olověnce CAC v silně obsazené otevřené třídě, Ongovi CAJC a BOJ, Odeta splnila titul JCH CZ CACem z mezitřídy, Ortiga získala krásný Res CAC a Oligarcha, který byl u nás na návštěvě ze Švédska získal Res CAC z otevřené třídy. Všem moc gratulujeme!

Oligarcha Bistkupstwo

Oligarcha Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
Excellent, CZ Res CAC, SW CAC, Quality Certificate, BIM Unghund, Nordic certificate, BOB, BIG-1
Oligarcha Bistkupstwo
Matka: Lovka Bistkupstwo
Otec: Estet Classic Valentin SG
více o původu
Datum narození: 18.09.2017
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Sweden
https://www.instagram.com/zarwoe.oligarch/