sourozenci: vrh O Bistkupstwo

Orzech ve zprávách

  • 06. 09. 2020
    S novými šampionáty pro Bistkupstwo se roztrhl pytel! Orzech Bistkupstwo dokončil rovnou dva šampionáty na výstavě v Rostocku - nyní je Německý šampion DWZRV a Německý šampion VDH. Moc gratulujeme majitelům a děkujeme z krásnou prezentaci!
  • 02. 09. 2019
    Do profilu našeho velmi úspěšného psa Orzecha Bistkupstwo jsme doplnili posudek z jeho poslední úspěšné výstavy.
  • 31. 08. 2019
    CAC Trautskirchen (D): Velkým vítězem německé výstavy se opět stal náš mladý Orzech Bistkupstwo. Slovinský rozhodčí Andrej Kerpan ho ohodnotil tituly Ex1, CAC, Best male, BOB a BIG-2. Výstavy se zúčastnilo 41 barzojů! Moc gratulujeme!
  • 20. 07. 2019
    CAC Hunnstetten, Německo: JCh Orzech Bistkupstwo opět dokázal svoje show kvality na další výstavě s 27 barzoji v kruhu. Od rozhodčího Marco Sistermann (DE) získal tituly Ex1, CAC, Nejlepší pes a BOB! V soutěži o BIG získal druhé místo! Gratulujeme majitelům Marii a Heinzovi!
  • 08. 09. 2018
    NVP Trautskirchen, Německo: opět zde zabodoval náš Orzech Bistkupstwo a opět s oceněním V1, CAJC, BOJ, Nejlepší pes, BOB, tentokrát od rozhodčího pana Andreje Kerpana ze Slovinska. Posíláme velké gratulace!
  • 01. 09. 2018
    Skvělé zprávy z Německa! Na národní výstavě v Offenbachu náš Orzech získal V1, CAJC, Nejlepší pes, Junior BOB a BOB z více jak 20 zúčastněných barzojů. Rozhodčí Gerard Carke, Irsko. Tímto Orzech splnil podmínky pro titul Junior CH Německa. Gratulujeme!
  • 29. 07. 2018
    CAC Landstuhl, Německo: Náš 10měsíční Orzech Bistkupstwo získal nejvyšší tituly na této výstavě: Excellent 1, JunVDH, JunCAC, Best male, JunBOB a BOB! Na výstavě bylo 17 barzojů, rozhodčí Bart Scheerens (BE). Gratulujeme majitelům Heinzovi a Marii!
  • 22. 07. 2018
    German Borzoi Annual Speciality Show 2018 v Hünstetten, Německo: Náš 10měsíční Orzech Bistkupstwo se stal vítězem třídy mladých s tituly JgdVDH, JgdCAC Youth Winner of the Annual Borzoi Exhibition. Rozhodčí byla známá německá chovatelka barzojů paní Evelyn Kirsch. Gratulujeme majitelům a děkujeme za skvělou prezentaci našeho chovu!
  • 14. 04. 2018
    Darmstadt, Německo - první výstava pejska z našeho vrhu O - Orzech Bistkupstwo získal ocenění BOB - puppy class, gratulujeme!

Orzech Bistkupstwo

Orzech Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
Germany Junior CH, Multi BOB, Best male, BIG-2, Multi Junior BOB,Puppy class BOB,
Orzech Bistkupstwo
Matka: Lovka Bistkupstwo
Otec: Estet Classic Valentin SG
více o původu
Datum narození: 18.09.2017
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Maria Burket-Koch, DE
https://bistkupstwo.rajce.idnes.cz/JCH_Orzech_Bistkupstwo
Posudek od rozhodčího Adreje Kerpana, Slovinsko, z výstavy v něměckém Trautskirchen: 2 years old, excellent type, very nice typical head, scissor bite, excellent dark eyes, excellent set and carried ears, long stron neck, excellent forchest, excellent bone substance, excellent pastern with typical arched toes, deep and long enough chest, excellent top and underline, excellent angulation front and behind, excellent tail, moves fantastic in all directions, typical temperament, excellent presentation.